Vendégkönyv

Write a new entry for the Guestbook

 
 
 
 
 
 
 

Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
73 entries.
Ötvös Máté Ötvös Máté wrote on 2010-10-08 at 00:00:
Én is annak az elvetemült 13/a-nak a tagja vagyok. Először is Gratulálni szeretnék az ujjonnal megválasztott polgármesternek és megköszönni neki és családjának, a falu lakóinak a vendégszeretetét! A környezetről és a falu hangulatáról nem is írnék, úgyse lehetne mindenki látogasson el! Ez az osztálykirándulás biztos emlék marad. Márcsak a gulyás miatt is megérné visszamenni 😉
Agócs Rózsa Agócs Rózsa wrote on 2010-10-06 at 00:00:
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Örülök, hogy én is részese lehettem ennek a fenségesen gyönyörű táj felfedezésében. Egy percet nem unatkoztunk! A szállásunk, gyönyörű volt, hangulatos és mindennel felszerelt tiszta és rendezett lakás. A lakosok vendégszeretete is ösztönöz minket, hogy visszalátogassunk Martonyiba. Mindenkinek ajánlani tudom, ha egy túrával, élménnyel teli hétvégét szeretne tenni. Az egész osztály nevében köszönöm, vendégszeretetüket és a ránk fordított időt!
Kékesi Dávid Kékesi Dávid wrote on 2010-10-03 at 00:00:
Itt voltunk osztálykiránduláson és felejthetetlen élmény volt. Nagyon sokáig emlékezni fogunk erre a hosszú hétvégére. A környék nagyon szép. Nagyon jó volt a szállásunk, és a gulyás is nagyon finom volt! 😀 Köszönjük még egyszer.
Barak Tamás Barak Tamás wrote on 2010-08-29 at 00:00:
Gratulálok MARTONYI weboldalához! Rendkívül színvonalas, érdekes és minden rajta van ami Martonyival kapcsolatos. Én annyira megszerettem azt a környezetet, a falut, hogy eddig minden évben mentem mióta elöszőr voltam.Most nyáron harmadjára voltam és a gazdag túra útvonalaknak köszönhetően most is volt több olyan túra amin még nemvoltam és gazdag élményt jelentett. Reggeli fürdések a rakaca tónál a tengerparti fürdésekkel vetekszik csak nagyobb hullámok nélkül.1 év távlatából sokat fejlődött a falu. Csak ajánlani tudom bárkinek.
Losonczi Csaba Losonczi Csaba wrote on 2010-08-27 at 00:00:
Martonyi az egyik legkedvesebb falu, ahol valaha is jártam. Idén nyáron másodszor vakációztam Martonyiban és nagy örömmel vettem észre a falu szépülését. Jó látni, hogy egy kis falu is tud fejlődni, ha összefognak a helybéliek. Az itt töltött napok és a környékbeli kirándulások felejthetetlen élményekkel gazdagítottak. A Rakacai-tó közelsége emeli a falu vonzerejét. Mindenkinek ajánlom!
Ágos Istvánné Ágos Istvánné wrote on 2010-08-11 at 00:00:
Gratulálok MARTONYI weboldalához! Rendkívül színvonalas, érdekes és mindenre kiterjedő munka. Bár nem ott születtem, de a szívem fele lassan húsz éve odaköt, átérzem az ott élők kötődését az otthonukhoz. Csodaszép hely, vigyázzunk rá! Köszönöm a szép perceket, melyeket a weblap böngészése alatt éltem át! Üdvözlettel: Ágos Istvánné Miskolcról
Németh Balázs Németh Balázs wrote on 2010-08-10 at 00:00:
Martonyi az egyik legszebb faluja a régiónak. Mindig nagyon szívesen járok ide kikapcsolódni, túrázni. További sok sikert a fejlesztésekhez.
Farkas Gyula Farkas Gyula wrote on 2010-06-11 at 00:00:
Gratulálok a honlaphoz igényes, szép és kulturált.
Juhászné Marcsi Juhászné Marcsi wrote on 2010-06-10 at 00:00:
Dédimnél töltöttem Martonyiban jó pár nyarat. Nagyon léleképítő élmény volt! Ezúton köszönöm a sok friss pohár tejet a falu közepén lakó/lakott néninek. Sajnos a nevét nem tudom. Mai napig a számban érzem az ízét!
Galambos házaspár Mezőmegyer Galambos házaspár Mezőmegyer wrote on 2010-05-09 at 00:00:
Tisztelt Polgármester Úr! Gratulálunk az igényes honlap megkovácsolásához,híven tükrözi a vizuálisan látható faluképet,amely az év bármely szakában fogad bennünket amikor odalátogatunk. További eredményes alkotó munkát. Erőt,egészséget!
Csuja Imre és Imréné Csuja Imre és Imréné wrote on 2010-05-09 at 00:00:
Nagyon szép lett a falu és ez látszik a tartalmas honlapon is.Gratulálunk Hajdúnánásról.
Dr. Sóvágó Zsuzsanna Dr. Sóvágó Zsuzsanna wrote on 2010-04-10 at 00:00:
Mint az Országos Vérellátó Szolgálat orvosa szeretném kifejezni elismerésemet a Véradáson megjelet donorok türelméért , a sorbanállási rend betartásáért , és a baratságos együttmüködésért. ADJ VÉRT ÉS MENTS MEG HÁROM ÉLETET! Dr. Sóvágó Zsuzsanna
Gergely Lászlóné Gergely Lászlóné wrote on 2010-04-10 at 00:00:
Tisztelt Polgármester Úr!Ezúton szeretném mégegyszer megköszönni a sikeres véradáshoz nyújtott segítségét!Végigmenve a településen,amely gyönyörű helyen fekszik, örömmel láttam, hogy az utcák milyen rendezettek és mennyi felújítás folyik!Remélem a jó kapcsolatunk a jövőben is megmarad a beteg emberek segítsége érdekében!A további munkájához erőt, egészséget és sok sikert kívánok! Tisztelettel: Gergely Lászlóné Kistérségi véradószervező
fercsikné mattó edina fercsikné mattó edina wrote on 2010-03-26 at 01:00:
igen jó a falu csak kár hogy .................................
Szűk Irén Szűk Irén wrote on 2010-02-13 at 01:00:
Kedves Polgármester úr.igaz,hogy én még nem jártam Martonyiba de nagyon sok szépet és jót hallottam rólla.Van nekem egy kedves jó barátom aki ott lakik(tevékenykedik)Istvánnak hivják.Ha lessz rá lehetőségem mindenképp elfogok oda menni.Kivánok sok sikert és egészséget.
Aranka Takacs Aranka Takacs wrote on 2010-01-28 at 01:00:
Martonyi nagyon szep volt es most meg "gyonyoru"..itt eltem gyerek koromat. koszonom
Varga Veronika Varga Veronika wrote on 2010-01-07 at 01:00:
Nagyon szepen meg van csinalva. Koszonom, mar nagyon regen vartam arra hogy Martonyinak is legyen egy honlapja. Gratulalok a jo munkahoz.
Pethes Barbara Pethes Barbara wrote on 2009-12-15 at 01:00:
Gratulálok az oldalhoz, nagyon hiányzott már! nagyon szép lett!
Pálinkás Zsolt Pálinkás Zsolt wrote on 2009-12-11 at 01:00:
Gratulálok Vécsei István Polgármester Úrnak a tartalmas honlaphoz, amely részletesen bemutatja a mi rendezett, szép kis falunkat. Örülök, hogy családommal egy ilyen különleges természeti adottságú, szép településen élünk, mint Martonyi. Sokat gyönyörködünk e csodálatos tájban és büszkék vagyunk természeti és kulturális értékeinkre. Nagyon szeretünk itt élni és jó érzés, hogy nemcsak mi szeretjük Martonyit, hanem Polgármester Úrban megtaláltuk azt a személyt, aki szívén viseli kis falunk sorsát. Az itt élő emberek gondján, baján segít és minden idejét azzal tölti, hogy fejlessze, szépítse községünket. Gratulálok Polgármester Úrnak az eddigi eredményeihez. Kívánok erőt, egészséget és a további munkájához, elképzeléseihez sok sikert!
Balogh Emese Balogh Emese wrote on 2009-12-06 at 01:00:
Nagyon szép a honlap! Vécsei polgármester úrnak sok sikert kívánok a munkájához.